Φωτισμός LED

Χρησιμοποιώντας πολλαπλά εξαρτήματα Led με digi-series μπορούμε να δημιουργήσουμε μια μοναδική ατμόσφαιρα στο χώρο σας. Τα Led bullets ξεκινάνε από 30mm, μέχρι 120mm. Κάθε Bullet είναι προγραμματιζόμενο και προσφέρουμε τον προγραμματισμό  και την εγκατάσταση του συστήματος Led. Το σύστημα ελέγχεται από λογισμικό MADRIX.

Το MADRIX@ είναι μια πρωτότυπη εμπειρία στο χειρισμό φώτων, συνδυάζοντας την νεότερη τεχνολογία για βέλτιστη χρήση. Το λογισμικό διαχείρισης φωτισμού, είναι καλύτερο απο τις κονσόλες που είναι διαθέσιμες στο εμπόριο και μπορεί να συγχρονιστεί με DMX-IN, MIDI-IN, Art-Net Remote, Remote HTTP, και Οθόνες Αφής. Με χρόνια ανάπτυξης το MADRIX@ είναι γνωστό ως το πιο δυνατό λογισμικό ελέγχου LED με slave-control με τη χρήση οποιουδήποτε DMX controller με DMX-IN μέχρι και   131,072 κανάλια DMX.

Contact

Tel: 0030 2810 831 321
Mobile: 0030 697 300 4129 

About Us

Η AK VIBE είναι μια εταιρεία που ασχολείται με επαγγελματικά συστήματα ήχου και φωτισμού. Αναπτύσσεται συνεχώς κερδίζοντας την εκτίμηση όλων όσων μας εμπιστεύτηκαν. Η AK VIBE χειρίζεται τη μελέτη, το σχεδιασμό, την τοποθέτηση και τη ρύθμιση συστημάτων ήχου και φωτός για: Cafe's, Club's, Bar's, Nightclub's, Live shows, Events, Concerts κλπ.

AKVibe Tylisos Heraklion Crete Greece 2020

  • Facebook
  • YouTube

© 2020 designed by Digital Village