Σχετικά με την εταιρία

Η AK VIBE δραστηριοποιείται στο χώρο των Επαγγελματικών Συστημάτων Ήχου και Φωτισμού. Αναπτύσσεται γρήγορα και σταθερά, κερδίζοντας την εκτίμηση όσων την εμπιστεύτηκαν.

Η δραστηριότητα της AK VIBE περιλαμβάνει  τη Μελέτη, Σχεδιασμό, Τοποθέτηση και Εγκατάσταση του Ηχητικού και Φωτιστικού εξοπλισμού σε χώρους όπως: Clubs, Café, Bar, Νυχτερινά Κέντρα, Live Παρουσιάσεις, Installations, Μουσεία, Events, Συναυλίες, κ.τ.λ.

Service

Η αγορά ή ενοικίαση του οπτικοακουστικού εξοπλισμού είναι μια σημαντική επένδυση και δεν ολοκληρώνετε με την παράδοση του έργου. Το Τμήμα After Sales Service της AK VIBE έχει ως κύρια δραστηριότητα  την εξυπηρέτηση των πελατών της εταιρίας μετά την πώληση σε θέματα συντήρησης, ρύθμισης, προγραμματισμού φωτισμού κ.α. με ΑΜΕΣΗ ανταπόκριση του συνεργείου όλο το 24ωρο.

Αντιμετωπίζουμε κάθε πελάτη με απόλυτη προσοχή σεβόμενοι πάντα τις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες του εκάστοτε χώρου, σχεδιάζοντας, εξοπλίζοντας και δημιουργώντας ένα άριστο οπτικοακουστικό αποτέλεσμα.

Στόχος

Στόχος της εταιρίας είναι η ικανοποίηση των πελατών της, παρέχοντας τους αξιόπιστες λύσεις, για τη δημιουργία ενός άψογου αισθητικά και τεχνικά αποτελέσματος, μέσα από το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της και τις συνεχείς επενδύσεις στα τελειότερα συστήματα των μεγαλύτερων οίκων του εξωτερικού.

 

Contact

Tel: 0030 2810 831 321
Mobile: 0030 697 300 4129 

AKVibe Tylisos Heraklion Crete Greece 2020

About Us

AK VIBE is a company involved in professional sound and light systems. It is constantly developing winning the appreciation of all who have trusted us.AK VIBE handles the study, design, placement & setup of sound and light systems for: Cafe's, Club's, Bar's, Nightclub's, Live shows, Events, Concerts etc.

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle

© 2020 designed by Digital Village